Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

anime.jpg

Jöjjön a következő hentai anime, ami egy kissé eltér az előzőtől. Ezúttal egy succubus mindennapjaiba kaphatunk egy kis betekintést, így mitikus elemekre is számítani kell.

1. rész:

Brandish1.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Ismertető:

Twiska succubusként férfiakkal teli falvakra támadt, hogy csontszárazra szívja őket. Ám egy nap egy faluban összefut az aranyos, enyhén shota jellemzőkkel felruházott Theoval. Twiskának megtetszik a cuki srác, és rögtön be is avatja, azonban arra nem számított, hogy Theo felmenői között egy neves hős található, aki egész démonklánokkal végzett. Theoban felébred az ősi vér, a kisfiúból férfi vállik, de vajon képes lesz-e felülkerekedni a démonon? Megtudjátok, ha megnézitek.
Az animálására szerintem nem lehet panasz, a szinkronhangokat is eltalálták, a zene is jól passzol ehhez a hentaihoz. A cenzúra természetesen jelen van benne sajnos.

2. rész:

Brandish 2.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Ismertető:

Twiska ezúttal álruhát ölt, hogy közelebb kerüljön az áldozatához. De mielőtt még végezne vele, ugyan ki tiltja meg, hogy ne játszadozzon vele előbb egy kicsit. Ez úgy is olyan démoni. Legalábbis Twiska ezt gondolja. Egy fogadóban játssza el az alázatos pincérlányt, és mágikus karkötőkkel gondoskodik róla, hogy kiléte ne kerüljön napvilágra. Theo rendesen meg is érkezik, Twiska pedig belekezd a játékába. Vajon most képes lesz felülkerekedni a fiún?

-Ero-senpai-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr475028953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása