Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

manga.jpg

 OP1.jpgA mostani manga egy doujinshi a One Piece világából.

A manga ismertetője:

Eleinte 3, majd később 5 férfi között egy lány. A zárt helyen, ami a hajót jelenti, mindenki szeretné levezetni a feszültségét, és mi lenne rá jobb megoldás, mint egy Namival töltött éjszaka. Persze, ha csak be kellene kopogni hozzá, és kérni azt, amit akarnak, nem is lenne érdekes a történet…

  A karakterek az eredeti mangához hűek, személyiségükben nincs változás. Luffy, mint mindig ügyefogyott, Usopp a találmányaival van elfoglalva, Zoro… nos Zoro az Zoro. A lányok személyisége se változott: Nami még mindig agresszív, és kíváncsiskodó, Nico Robin, pedig felnőttes, és leleményes.

  A rajzolása mindenképpen zseniális, a szereplők nagyon hasonlítanak az eredetire. Talán, aki kicsit máshogy néz ki, az Nico Robin, de az ő vonásai is megmaradtak. A háttér kidolgozott, ugyan úgy, mint a szereplők. Cenzúra van, de nem zavaró. Sok helyen, ahol a nemi szervek csak egy része látszik, nem is alkalmazzák, így még kellemesebb az olvasás.

  Érdekességként lehetne mondani, hogy sokfajta stílus van benne. Van benne romantika, leselkedés, erőszak és futanari is. Emellett nem mindig Nami áll a középpontban (4 rész) de mégis helyet kap a történetben. A manga nagyon fantáziadús, és kihasználja a One Piece világának különlegességeit (ördöggyümölcs).

  A manga fejezetei időben máskor játszódnak. Így az első fejezetben Vivi-channal utazhatunk, a másodikban még csak most lett végérvényesítve Nami tagsága, a harmadikban pedig, még csak Usopp jön fel a hajóra. Az időbeni ugrálás talán zavaró lehet, de szerintem érdekesebbé is teszi a mangát.

  Az egyetlen (számomra) negatívum, az Sanji hiánya. Ő tőle várnánk a legtöbb aktivitást ilyen szempontból, de mégse áldozott a mangaka rá egy fél fejezetet se.

  Mindenkinek ajánlom, aki One Piece rajongó, és bízom benne, mindenki tetszését elnyeri majd.

A fejezetről:

Az eredeti történetben, ha el kellene helyeznem, ott járunk, amikor Nami beteg. Vivi rendesen ápolja, ám neki is kell néha pihenni. A váltás nem más, mint Zoro, és a leleményes Nami hamar rábeszéli: hamarabb meggyógyul egy kis szextől. Na de mi lesz ezután? Lefülelik őket? A választ a manga rejti magában…

-Shouneko-

 Letöltések: 

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

OrangePie1_montazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr774459750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamas Szilagyi 2014.12.13. 22:01:56

nem tudodm letolteni honan lehetne letolteni
süti beállítások módosítása