Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bricola1.jpgMa is egy Bleach témájú doujinshit rakunk ki, ám ez egy a KENIX csoport által készített több fejezetes (kötetes) alkotás. 4 része van, a történetekben pedig csak az a közös, hogy a Bleach világában játszódik. Jó olvasást!

Letöltés

Ismertető:

  4 édes történetet láthatunk, mindegyik érdekes, bár egymással nem függnek össze, és időrendben sem lineárisak. 
  Az első történetben Yorichi eddzi Ichigot. Hogy tudjon figyelni, kielégíti, de persze nem eléggé, így Ichigo kér még egy kicsit az edzőjétől.
  A következő történet Konról szól, akit Rukia "megtapos" Ichigo testében. A lábmunka felizgatja Kont, aminek az eredménye nem lehet más: szex, amíg Ichigo haza nem ér...
  A harmadik szösszenet Kyoraku és Nanao kapcsolatáról szól. Nanao, hogy tudjon dolgozni a kapitánya, segít egy kicsit lecsillapítani. Persze ez nem olyan könnyű dolog mint hinnénk...
  Az utolsó hentaiban pedig, Unohana segít Isanénak, hogy a rémálmai után nyugodtan aludjon. Ez a történet nem yuri, mert Unohana a shikaiját használja, így maximum egy enyhe tentacelre hasonlít(hat)
  A rajzolás szép sokszor hasonló, de mégis egyszerűsített mint az eredeti. A cenzúra enyhén zavaró, mert homályosított a nemi szerv, de látszik minden. nagyon szépen kidolgozott minden, és ez is csak élvezetessé teszi a rövid kis töréneteket. 
  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Bleaches történeteket, a szereplőket, és az eredetiséget. Sokminden van benne, bár a yuri hiányolható... de lehet hogy a folytatásban majd lesz? Ki tudja...
-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr784710044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wallace232 2014.02.07. 14:09:10

Miért nem tudom letölteni a mangát?

Yumero 2014.02.09. 16:11:57

@Wallace232: A Miért egyszerű: törlődött arról a letöltőoldalról, ahova feltöltöttem. Ez néha elkerülhetetlen, ha sokáig nem tölti le őket senki. Viszont: data.hu/get/7403291/YumeroBricola_1.zip
Ezen a linken elérheted. Továbbá mindjárt feltöltöm Animeaddicts oldalára is, ott pedig online jó sokáig lehet még hozzáférni :)
süti beállítások módosítása