Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

WhiteSplash.jpgEgy rövid, de legalább színes történetet tárunk elétek most. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

Mit tesz egy férfi, ha unalmas a szex? Meghívja a barátait is! Hiszen ha többen vannak, érdekesebb a szex is. Ez történik főhősünkkel is, aki élvezi, hogy a barátnője kapkod a fasz után, és élvezi a gecit, amikor már gyakorlatilag benne fürdik.

  A rajzolás nagyon kidolgozott, figyelemre méltó a fehérnemű megrajzolása. A manga összes oldala színes, ami még jobb és élvezetesebb olvasásért felelős. A hibája az, hogy a cenzúra nagyon zavaróvá teszi, mivel a nemi szerveket elhomályosítja. Így is élvezhető, hiszen sokszor nem arra figyelünk, de sokat ront a mangán.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, és az utolsó oldalon lévő kis poénért is érdemes elolvasni. Szóval vigyázzatok srácok, ha nincs két farkatok, ne hívd meg a haverjaidat a szexre.

-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr994724327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása