Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

manga.jpg

Shurashushushu.jpgSzép napot mindenkinek! Ezen a héten még nem is tettünk ki semmit, úgyhogy ezt a problémát most gyorsan orvosolom. (Pokoli hetem volt, remélem elnézitek nekem, hogy nem voltam túl aktív.) Szóval a mostani mangánk is egy doujinshi, ám most már nem a One Piece áll a középpontban, hanem az Ao no exorcist! Jó szórakozást hozzá!

Ismertető:

Ez a hentai az Ao no exorcist mangán alapul, ahol Shura tanítja a fiúkat a testiség rejtelmeire. Persze ez így túl egyszerű lenne, hiszen Bont megszállja egy démon, aki nem akar mást, csak szeretkezni. Ki bírja tovább: Shura vagy a démon? Azt hiszem nem kérdés...
Jó történethez való jó rajzolást is kapunk a hentaihoz. A rajzolása szépen kidolgozott, eredetihez hasonló. A cenzúra jelen van, közepesen zavaró a fekete csíkok a nemiszervek környékén.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az Ao no exorcistet, vagy szeretne egy vad és élménygazdag hentai mangát olvasni.

-Shouneko-

Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

Shurashushushu_montazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr295046052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása