Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sakuraan.jpgMost ismét egy Naruto hentai doujinshi mangát publikálunk, de nemsoká más is jön.

Letöltés

Ismertető:

 A kis ninjatanoncok, nem csak ninjutsukat tanulnak, de mást is... Mi más is lehetne a tanagyag, mint a férfiak lefegyverzése egy bizonyoson módon? Persze nem mindenki vesz részt ezen, csak Hinata, Sakura és Ino, vagyis az osztály legjobb női tagjai. 
  A rajzolás jó, bár nem lehet összehasonlítani az eredetivel, mivel itt mindenki 10 évvel fiatalabb. A kislányok tényleg kicsik, a tanárok fiatalok, és diáknak is elmennének. Cenzúra van, néhol zavaró. Vannak olyan jelenetek, ahol a yuri jobban szerepet kap, így ott nem zavaró.
  Fontos, hogy amellett, hogy futanari, vagyis a női szereplőnek férfi nemiszerve van (ebben az esetben az oktatás céljából) amelett enyhén lolicon is, mert a kis Sakura, Ino, Hinata is szerepel benne. Ezért kérek mindenkit, hogy aki nem szereti az ilyen műfajú hentaikat, az ne olvassa el (felelősséget nem vállalunk) 
  Ezt leszámítva nagyon aranyos, érdekes, és jó. A szereplők jelleme is megmaradt, és mindenkinek ajánlom, aki egy új érdekességet szeretne látni. 
-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr794690330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása