Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sakurasaku.jpgMa is újabb naruto hentaival kedveskedünk nektek!

Letöltés

Ismertető:

  A jó pap is holtig tanul, tartja a mondás, ami a ninjákra fokozottan igaz. Gyakorlás, edzés, tanulás... Sakura is most tanult egy új jutsut Tsunade-samától, amit gyakorlonia is kell. Persze rögtön nem mehet Sasukéhoz, így marad Naruto és a Bouchuu Jutsu...
 
  A manga pozitívuma, hogy látszik Jiraiya és Tsunade kapcsolata is, illetve Naruto árnyékklón technikája is izgalmas dolgokat rejt. 100 klón ad Sakurának gecifürdőt...
 
  A rajzolása kifogásolható, mert nem hasonlít az eredeti műhöz, ellenben színes minden oldal, ami sokat javít az egészen. A cenzura fehér téglalapokkal van jelezve, így néhol zavaró. 
 
  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Naruto mangát, és az érdekes akár tömeges szexet is. Jó minőségű, negatívuma pedig, csak a rajzolása.
 
-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr464633888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása