Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kokuchou.jpgEgy Bleach hentai kerül terítékre ma, Toushiroval és Rangikuval, na meg egy kis kiruccanással a főszerepben, de a részletesebb jellemzést lejjebb találjátok.

Letöltés

Ismertető:

A 10. osztag egy kis kirándulásra megy és az esti Onsen se maradhat el. Kellemes éjszaka, nyugalom és csend... Lehetne ennél jobb? Persze, ha az ember lánya nem álmod rémeket... A kapitány minden segít, hozzá lehet fordulni bátran!

  A rajzolás jó, de az eredetitől annyiban eltér, hogy Toshiro jóval idősebbnek néz ki. Nem egy kisfiút látunk a mangában, hanem egy igazi felnőttet. Cenzúra van, néha zavaró, de a részletgazdag rajzolás miatt sokszor nem arra figyel az ember.
  Aki szereti a romantikus onsenes történeteket, és a Bleach a kedvenc mangája, annak mindenképpen kötelező darab a Kokuchou enbi.
 
-Shouneko-
 
-----
Bár nem éppen hentai témájú, de a Yumero oldal lelkes mangaszerkesztője, lektora, ismertetőírója és legfőbb mozgatóereje egy másik blogban is csillogtatja rendkívüli fogalmazókészségét. Minden anime-kedvelőnek kötelezően ajánlott! (Főleg cosplayesekek!) Nézzetek be oda is!
 

Otaku mennyország

Remélem elnézitek ezt a kis reklámot. :)

-Ero-senpai-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr184707322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása