Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hisagi-senpai motorja (fanfic)

Címkék: fanfic bleach

2012.04.10. 20:24

Ezúttal rendhagyó módon nem mangát teszünk ki, hanem egy fanficet, melyet Shouneko írt. Jó töltögetést és olvasást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

Előzmény:

Volt egy ominózus manga fejezet, amiben Renji egy bizonyos Hisagi-senpait, és az ő motorját emlegeti. Nem is kellet más, mint egy büntetésről, és egy érdekes kalandról elindítani egy szövevényes sztorit.

A történet:

Hisagi egy motort visz le Soul Societybe, és elviszi egy körre a legjobb barátját is: Kirát. Persze a motortúra nem tart sokáig, elég elmenni a kedvenc helyükre szakézni. Közben Matsumoto, és Renji tervet forral a fiúk ellen: Matsumoto is ki akarja próbálni a motort, vagy Hisagit?

A novella:

Formailag két szálon fut: az első Hisagi, és az ő vele lévők (Kira, majd később Matsumoto), a másik szál a leselkedő Renjié, és a vele lévőké… Hogy ki tart Renjivel? Nos azt csak az tudhatja, aki el is olvassa… És azt is megtudhatja, milyen szálak kötik össze a szereplőket egymással, például mi köze Isanének, Matsumotohoz, vagy Hisaginak Karakura városhoz.

Értékelés:

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Bleachet, és onnan sok-sok szereplőt. Azoknak viszont nem, akik hamar belekavarodnak a kapcsolatokba, mivel szinte mindenkit megemlítek, a Gotei 13ból. Remélem mindenkinek tetszeni fog majd. 

-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr114381671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfaheem (törölt) 2012.04.29. 19:49:39

Sajna törölték a feltöltést:(
süti beállítások módosítása