Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

anime.jpg

Itt jön a már publikált Forróság minden évszakra folytatása. A forróság bizony elkél ezekben a hideg időkben. Lélekmelengetőnek ajánlom hát ezt a 3 részes sorozatot, amit cenzúra nélkül élvezhettek. Kellemes kikapcsolódást hozzá. (Hogy egy helyen legyen, ebbe a bejegyzésbe is belinkelem az első részt, és ez majd minden olyan hentainál is így lesz, aminek egy része hamarabb jön ki a másiknál.)

1. rész:

Heatforallseassonanime01.jpg

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Az 1. rész ismertetője:

lásd itt

2. rész:

HFA2.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

A 2. rész ismertetője: 

Fukuroi és Chihiro kénytelenek egymástól távol, távkapcsolatban élni. Ez azonban nem megy könnyen, főleg, ha egy rámenős lány be is zavar a képbe. És nem ő az egyetlen, aki tönkreteheti a két szerelmes kapcsolatát.

3. rész

HFA3.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

A 3. rész ismertetője:

Fukuroi éppen kétségek között őrlődik, amikor felbukkan az aranyos Mayu-chan, aki szintén írói ambíciókat dédelget magában. Közel kerülnek egymáshoz, ám Mayu-chant akadályozza valami, ami miatt nem kezdhet bele a regényébe. Vajon Fukuroi tud segíteni a lánynak? És mi lesz végül Chihiroval?

-Ero-senpai-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr525023761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása