Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Kitesszük az oldalon az első doujinshit is. Ezúttal a Bleach világában fogunk barangolni, persze kicsit máshogy.

Letöltés

Ismertető:

  A DJ alapjául szolgáló manga a Bleach. Négy lány verseng a legszexibb címért, amihez persze egy férfi is kell. Ki lenne az alkalmasabb jelölt, mint az épp ott leselkedő Ichigo? És ki lenne alkalmasabb erre a címre, mint a három bombázó: Matsumoto, Orihime és Joruichi. Aki pedig, legszívesebben az egészből kiszállna, az Rukia. Mitől lesz szexi egy nő? A nagy melltől? A kisugárzástól? Vagy pusztán az embert kell ismernünk hozzá?

  A rajzolása figyelemreméltó, kidolgozott, és előnye, hogy teljesen színes. A színek sokszor elősegítik, hogy döntést hozzunk: nekünk melyik lány a kedvencünk. Cenzúra van, de nem zavaró. Mivel itt főleg a lányokra koncentrálunk, a cenzúra alig vehető észre. Némelyik panelben a mellek enyhén furák, de ennyi még elmegy a jó mangákban is.

  A manga végén lévő képek is színesek, és nagyon jól néznek ki. A legtöbb Bleaches bombázó megjelenik, bár én hiányolom Nanao kicsi melleit. Illet volna Rukiához.

  A manga Bleachhez hű, bár Rukia jelleme nem egészen ilyen az eredetiben, de ennyi hiba talán még jobbá is teszi a mangát. A rajzolásban és történetben is megjelenik a Bleachhez való hűség, ami szerintem pozitívum.

  Mindenképpen ajánlani tudom, mert remek manga, és remélem mások is, ezt gondolják. A színes manga varázsa, vagy a jó történeté, nem tudom, de az biztos, hogy egyik kedvencem lett. 

-Shouneko-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr744381616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása