Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

AyaSakura.jpgA hét tematikája tehát a Naruto! Szexi kunoichikre felkészülni, éééés rajt! Nekomataya hozza a tőle megszokott színvonalat ebben a kis történetben.

Letöltés

Ismertető:

  Maga a cím sokat elmond a történetből: Sai jobban meg akarja ismerni Sakurát, és egy pornóban olvasott módszerrel „hatástalanítja”. Ecset is megjelenik, mint segédeszköz, ami elég érdekesnek bizonyul. Személy szerint az a rész tetszett a legjobban.

  Másik érdekessége, hogy rávilágít a női gondolkodásra is. Hagyd abba jelentheti azt is hogy folytasd és hogy hagyd abba. Szegény Sainak nehéz ezt megérteni.

  A rajzolása pont jó: nem is egyszerű, de nem is túl kidolgozott. Hasonlít Kishimoto rajzaihoz. Cenzúra van, de nem annyira zavaró, főleg, mivel inkább erotikusabb.

  Nagyon érdekes manga, és mindenkinek ajánlom, aki egy kedves kis mangát szeretne olvasni. 

-Shouneko-

Érdemes lesz holnap is felnézni, hiszen egy új Naruto doujinshi vár majd titeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr614626683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása