Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hirek.jpg

Mint észrevehettétek egy ideje nem volt publikálás az oldalon, sőt igazából életjelet sem adtam, hogy él-e még az oldal vagy sem. Ezért elnézéseteket kérem!

A szünet oka nem más, minthogy az oldal lektora és ismertetőírója, aki időnként beszerkesztési feladatokat is nagyszerűen ellátott, shouneko, akivel még az oldal indulásakor egy párt alkottunk: elhagyott. Bár jó kapcsolat maradt közöttünk ez után is, figyelmét most már más projektek is lekötik, ezért itt már nem képes teljes egészében kivenni a részét a munkából. Néhány fejezetet lektorálás után igaz, hogy kitehetnék, de itt jön a második probléma: A szakítás teljesen demotivált. Ő volt ugyanis az első barátnőm, rengeteg lány közül az egyetlen, aki szeretni tudott a külsőm ellenére is. Szinte teljesen elkedvtelenít és depresszív állapotba juttat az, ha olyan történeteket fordítok és szerkesztek, melynek középpontjában (lévén hentaik) olyan események állnak, melyeket többé sohasem élhetek át. Hiszen eljátszottam azt az egyetlen esélyemet, amit egy hozzám hasonló ronda ember kaphat az élettől. Szinte biztosra vehetem, hogy soha többé egy lány sem fog tudni szeretni. Éppen ezért, míg ténylegesen meg nem barátkozom az örök magány gondolatával nem fogok új hentaikat fordítani!

Azonban még így is még tehetek valamit az ügy érdekében. Mint már fentebb is írtam, vannak olyan régebbi fordításaim, amiket lektorálás és ismertető hiányában nem tettem ki, illetve olyan fordításaim is, amik még a kezdeti munkáim, és nem érték el az általam kitűzött minőséget. Ezeket szeretnétek, hogy kitegyem az oldalra? Illetve, hogy az eddig még AnimeAddicts.hu-ra fel nem töltött munkáim kerüljenek-e fel oda, szívesen néznétek-e ott online, vagy túl színvonaltalannak tartjátok-e őket?

Köszönöm, ha elolvastad, és azt is, ha esetleg megtisztelsz egy véleménnyel a továbbiakat illetően.

manga.jpg

Shurashushushu.jpgSzép napot mindenkinek! Ezen a héten még nem is tettünk ki semmit, úgyhogy ezt a problémát most gyorsan orvosolom. (Pokoli hetem volt, remélem elnézitek nekem, hogy nem voltam túl aktív.) Szóval a mostani mangánk is egy doujinshi, ám most már nem a One Piece áll a középpontban, hanem az Ao no exorcist! Jó szórakozást hozzá!

Ismertető:

Ez a hentai az Ao no exorcist mangán alapul, ahol Shura tanítja a fiúkat a testiség rejtelmeire. Persze ez így túl egyszerű lenne, hiszen Bont megszállja egy démon, aki nem akar mást, csak szeretkezni. Ki bírja tovább: Shura vagy a démon? Azt hiszem nem kérdés...
Jó történethez való jó rajzolást is kapunk a hentaihoz. A rajzolása szépen kidolgozott, eredetihez hasonló. A cenzúra jelen van, közepesen zavaró a fekete csíkok a nemiszervek környékén.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az Ao no exorcistet, vagy szeretne egy vad és élménygazdag hentai mangát olvasni.

-Shouneko-

Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

Shurashushushu_montazs.jpg

anime.jpg

Jöjjön a következő hentai anime, ami egy kissé eltér az előzőtől. Ezúttal egy succubus mindennapjaiba kaphatunk egy kis betekintést, így mitikus elemekre is számítani kell.

1. rész:

Brandish1.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Ismertető:

Twiska succubusként férfiakkal teli falvakra támadt, hogy csontszárazra szívja őket. Ám egy nap egy faluban összefut az aranyos, enyhén shota jellemzőkkel felruházott Theoval. Twiskának megtetszik a cuki srác, és rögtön be is avatja, azonban arra nem számított, hogy Theo felmenői között egy neves hős található, aki egész démonklánokkal végzett. Theoban felébred az ősi vér, a kisfiúból férfi vállik, de vajon képes lesz-e felülkerekedni a démonon? Megtudjátok, ha megnézitek.
Az animálására szerintem nem lehet panasz, a szinkronhangokat is eltalálták, a zene is jól passzol ehhez a hentaihoz. A cenzúra természetesen jelen van benne sajnos.

2. rész:

Brandish 2.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Ismertető:

Twiska ezúttal álruhát ölt, hogy közelebb kerüljön az áldozatához. De mielőtt még végezne vele, ugyan ki tiltja meg, hogy ne játszadozzon vele előbb egy kicsit. Ez úgy is olyan démoni. Legalábbis Twiska ezt gondolja. Egy fogadóban játssza el az alázatos pincérlányt, és mágikus karkötőkkel gondoskodik róla, hogy kiléte ne kerüljön napvilágra. Theo rendesen meg is érkezik, Twiska pedig belekezd a játékába. Vajon most képes lesz felülkerekedni a fiún?

-Ero-senpai-

anime.jpg

Itt jön a már publikált Forróság minden évszakra folytatása. A forróság bizony elkél ezekben a hideg időkben. Lélekmelengetőnek ajánlom hát ezt a 3 részes sorozatot, amit cenzúra nélkül élvezhettek. Kellemes kikapcsolódást hozzá. (Hogy egy helyen legyen, ebbe a bejegyzésbe is belinkelem az első részt, és ez majd minden olyan hentainál is így lesz, aminek egy része hamarabb jön ki a másiknál.)

1. rész:

Heatforallseassonanime01.jpg

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

Az 1. rész ismertetője:

lásd itt

2. rész:

HFA2.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

A 2. rész ismertetője: 

Fukuroi és Chihiro kénytelenek egymástól távol, távkapcsolatban élni. Ez azonban nem megy könnyen, főleg, ha egy rámenős lány be is zavar a képbe. És nem ő az egyetlen, aki tönkreteheti a két szerelmes kapcsolatát.

3. rész

HFA3.JPG

Online megtekintés | Letöltés égetett magyar felirattal

A 3. rész ismertetője:

Fukuroi éppen kétségek között őrlődik, amikor felbukkan az aranyos Mayu-chan, aki szintén írói ambíciókat dédelget magában. Közel kerülnek egymáshoz, ám Mayu-chant akadályozza valami, ami miatt nem kezdhet bele a regényébe. Vajon Fukuroi tud segíteni a lánynak? És mi lesz végül Chihiroval?

-Ero-senpai-

manga.jpg

OrangePie5.jpgMegértük ezt a napot is, amikor kikerül az Orange Pie sorozat utolsó, szám szerint 5. darabja. Vigyázat, ez a manga futanari elemeket is tartalmaz, szóval aki kerüli ezt a témát, az nyugodtan tekintsen el az elolvasásától.

Ismertető:

Nico Robin tudta, hogy Nami leselkedett, ezért megfenyegeti őt: hallgat, ha Namival együttlehet. Persze Naminak nem áll szándékában, ezért Robin kivirágoztatja testét, és egy farkat növeszt magának. Mi lehetne izgalmasabb, mint egy zuhanyzás közbeni futanari? Ha más is szeretne bekapcsolódni. 

-Shouneko-

Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

OrangePie5_montazs.jpg

anime.jpg

Még év elején szó esett róla, hogy újdonságokkal is fogunk szolgálni nektek. Akkor még nem árultuk el mi az. (Bár a fejléc alapján szerintem lehetett sejteni, ha manga feliratos fejléc van, akkor másmilyen fejlécnek is lennie kell.) Ám ez a nap is elérkezett, hogy kitehetjük első anime fordításunkat.

Heatforallseassonanime01.jpg

Online megtekintés

Ismertető:

Fukuroi Masato és barátja, Oka nyári munkát vállalnak a Marine Palace-ban. Míg Oka a szintén ott dolgozó Chieri-chant szédíti, addig Fukuroinak egy rejtélyes lányról képzeleg. Ráadásul a munkahelyén összefut iskolás szerelmével, Chihiro-val. A képbe csak az zavar bele, hogy nem egyedül van, hanem egy másik férfi társaságában, aki nem is akárki. De ha többet akartok megtudni, nézzétek meg!

-Ero-senpai-

 

manga.jpg

OrangePie4.jpgMivel is kezdhetnénk az új évet, mint egy olyan alkotás publikálásával, amit még tavaly kezdünk kirakni. Jöjjön hát az Orange Pie 4. része.

Ismertető:

Alabasta harcoknak vége, és egy új kalózzal gazdagodott a csapat: ő nem más, mint Nico Robin. Persze eleinte senki sem bízik benne, csak Luffy, ezért megnyílik számára a kis kivirágzó lányunk. Hálából sokféle élményben részesíti a kapitányt, aki még többet és többet akar. De azt Luffy nem tudja, hogy eközben más is látja ezt: Nami és a kardforgató Zoro éppen a hajó ajtajából leselkednek. Mi sül ki ebből? Azt csak a mangából lehet megtudni.

-Shouneko-

 

 

 

 Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

OrangePie4_montazs.jpg

Boldog új évet!

2013.01.01. 12:50

hirek.jpg

Boldog új évet kívánok a blog minden új és régi látogatójának!

2013-ra több újdonsággal is szeretnénk kedveskedni nektek! Ezek egyike, hogy a blog kinézete kicsit megújul. A bejegyzések elején megjelenő fejléc mindenkit tájékoztat arról, hogy milyen típusú bejegyzésre kell számítania. Továbbá a munkáinkat 4(!) tárhelyre is feltöltjük. (Megmarad a régi depositfiles-os megoldás, de mellette a data.hu, a rapidshare és a hotfile tárhelyére is felkerülnek az alkotások.) A bejegyzések végén pedig a tervek szerint az aktuális manga pár lekicsinyített képe lesz látható. Ahol lehetséges online olvasás, ott természetesen az is be lesz linkelve. A régi bejegyzések is megkapják az új formát, ehhez viszont kis türelmet kérünk. (A legrégebbi bejegyzéseken már most is megfigyelhető az új dizájn.)

Természetesen más meglepetések is kilátásban vannak, ám ezekről majd később. :)

HappyNewYear.jpg

manga.jpg
OP3.jpgFolytatjuk az Orange Pie sorozat publikálását, ezúttal a 3. résszel. Jó szórakozást hozzá!

Ismertető:

A szalmakalapos kalózok nem rég kapták meg a nevüket, és Usopp személyével bővült a csapat. Persze az új hajón, új veszekedések is kezdődnek: kié legyen az egyik legnagyobb szoba? Miután Usopp megpróbálja elfoglalni, egy baleset folytán a találmányai segítségére szorul, hogy megkapja a szobát. Persze a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, de az üldözés lehet kellemes is nem?

-Shouneko-

 

 

 

 

Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

OrangePie3_montazs.jpg

manga.jpg
OP2.jpgÚgy látszik, most a pótlásokon a sor, hiszen ismét egy olyan történet másik részét hoztuk el. Most a Orange Pie van soron.

Ismertető:

Nami éppen most csatlakozott véglegesen a Szalmakalapos kalózokhoz, és egy kellemes délutánon furcsa dolgot vesz észre: egy hosszú gumicső lóg bele a tengerbe. Nem kell sokat gondolkozni, hogy tudjuk: az bizony Luffyhoz tartozik. Mivel ő a kapitány, ezért nemcsak a vízben áztatja a testrészét, hanem Nami lucskos nedveiben is. 

-Shouneko-

 

Letöltések:

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

OrangePie2_montazs.jpg

Bricola2.jpgEmlékeztek még erre? Ez volt az első Bricola rész, és most megérkezik a másik. Ezzel persze nincs vége, még van két kötet, hamarosan azt is elétek tárjuk.

Letöltés

Ismertető:

Matsumoto kifárad egy egész napi munka után és Orhime lakására hívja a pihentető, és örömöt okozó szereket. Ilyen az alkohol na és persze a férfiak ebben az esetben Asano-san és Mizuiro. Ők segítenek egy kicsit boldogabbá tenni a nap hátralevő részét. De persze Orihime se menekülhet a szexuálisan feltöltött fiúktól...
  A rajzolása olyan, mint az elsőnek, de jobb, hogy itt egy nagy történet van. A yuris jelentek feldobják a hangulatot, és jobbá teszik a mangát. Cenzúra van, de nem zavaró, mivel elhomályosítják kicsit a nemi szerveket (hangsúly a kicsit-en van)
  Mindenki aki szeretne egy dögös és szexis mangát olvasni, nagymellű lányokkal, és sok-sok szexxel annak a Bricola második része biztos tetszeni fog.
-Shouneko-

Rizanofukikin.jpgTalán egy kicsivel kevésbé ismert történet továbbgondolását tesszük most ki. Jó szórakozást hozzá.

Letöltés

Ismertető:

A két történetből álló DJ a Kaibutsu oujo manga alapján készült, főszerepben a félig vérfarkas lánnyal: Rizával.

  Az első történet Riza büntetéséről szól, hiszen engedetlen, és még nem is öltözik fel teljesen. Ha Hiro meg van babonázva, akkor a félénk fiúból vad, szexre éhes férfi lesz. Riza feladata pedig, hogy kielégítse, amit persze Hime, és Flandre is szívesen néz. Hiszen ha nem lenne közönség, nem is lenne büntetés…

  A második részben Riza megvédi Himét egy új veszélytől: perverz gondolatok testvériségétől. Mivel Hime, és a szolgái biztonsága a legfontosabb, Riza magára vállalja a feladatot, hogy a testvériség tagjai őt terrorizálják. Megvédeni Himét? Egyszerű… vagy mégsem?

  A rajzolása nagyon kidolgozott, szépen látszanak az eredeti alakok, és kidolgozott rajzolás csak még erotikusabbá teszi az egészet. Cenzúra nélküli, ami nem csak a történet szempontjából szebb, de sokkal izgatóbb látvány. A második történet annyiban különleges, hogy itt látható keresztmetszeti kép is, vagyis láthatjuk Riza méhét is. A rajzolás pont ezért tökéletes.

  Összességében csak dicsérni tudom a mangát, mind a rajzolás, mind a történet miatt. Az alapműnek az anime változata az egyik kedvencem, ezért is gondoltam, hogy mindenképpen kell egy ilyen DJ fordítanunk. 

-Shouneko-

WhiteSplash.jpgEgy rövid, de legalább színes történetet tárunk elétek most. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

Mit tesz egy férfi, ha unalmas a szex? Meghívja a barátait is! Hiszen ha többen vannak, érdekesebb a szex is. Ez történik főhősünkkel is, aki élvezi, hogy a barátnője kapkod a fasz után, és élvezi a gecit, amikor már gyakorlatilag benne fürdik.

  A rajzolás nagyon kidolgozott, figyelemre méltó a fehérnemű megrajzolása. A manga összes oldala színes, ami még jobb és élvezetesebb olvasásért felelős. A hibája az, hogy a cenzúra nagyon zavaróvá teszi, mivel a nemi szerveket elhomályosítja. Így is élvezhető, hiszen sokszor nem arra figyelünk, de sokat ront a mangán.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, és az utolsó oldalon lévő kis poénért is érdemes elolvasni. Szóval vigyázzatok srácok, ha nincs két farkatok, ne hívd meg a haverjaidat a szexre.

-Shouneko-

Bricola1.jpgMa is egy Bleach témájú doujinshit rakunk ki, ám ez egy a KENIX csoport által készített több fejezetes (kötetes) alkotás. 4 része van, a történetekben pedig csak az a közös, hogy a Bleach világában játszódik. Jó olvasást!

Letöltés

Ismertető:

  4 édes történetet láthatunk, mindegyik érdekes, bár egymással nem függnek össze, és időrendben sem lineárisak. 
  Az első történetben Yorichi eddzi Ichigot. Hogy tudjon figyelni, kielégíti, de persze nem eléggé, így Ichigo kér még egy kicsit az edzőjétől.
  A következő történet Konról szól, akit Rukia "megtapos" Ichigo testében. A lábmunka felizgatja Kont, aminek az eredménye nem lehet más: szex, amíg Ichigo haza nem ér...
  A harmadik szösszenet Kyoraku és Nanao kapcsolatáról szól. Nanao, hogy tudjon dolgozni a kapitánya, segít egy kicsit lecsillapítani. Persze ez nem olyan könnyű dolog mint hinnénk...
  Az utolsó hentaiban pedig, Unohana segít Isanénak, hogy a rémálmai után nyugodtan aludjon. Ez a történet nem yuri, mert Unohana a shikaiját használja, így maximum egy enyhe tentacelre hasonlít(hat)
  A rajzolás szép sokszor hasonló, de mégis egyszerűsített mint az eredeti. A cenzúra enyhén zavaró, mert homályosított a nemi szerv, de látszik minden. nagyon szépen kidolgozott minden, és ez is csak élvezetessé teszi a rövid kis töréneteket. 
  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Bleaches történeteket, a szereplőket, és az eredetiséget. Sokminden van benne, bár a yuri hiányolható... de lehet hogy a folytatásban majd lesz? Ki tudja...
-Shouneko-

Kokuchou.jpgEgy Bleach hentai kerül terítékre ma, Toushiroval és Rangikuval, na meg egy kis kiruccanással a főszerepben, de a részletesebb jellemzést lejjebb találjátok.

Letöltés

Ismertető:

A 10. osztag egy kis kirándulásra megy és az esti Onsen se maradhat el. Kellemes éjszaka, nyugalom és csend... Lehetne ennél jobb? Persze, ha az ember lánya nem álmod rémeket... A kapitány minden segít, hozzá lehet fordulni bátran!

  A rajzolás jó, de az eredetitől annyiban eltér, hogy Toshiro jóval idősebbnek néz ki. Nem egy kisfiút látunk a mangában, hanem egy igazi felnőttet. Cenzúra van, néha zavaró, de a részletgazdag rajzolás miatt sokszor nem arra figyel az ember.
  Aki szereti a romantikus onsenes történeteket, és a Bleach a kedvenc mangája, annak mindenképpen kötelező darab a Kokuchou enbi.
 
-Shouneko-
 
-----
Bár nem éppen hentai témájú, de a Yumero oldal lelkes mangaszerkesztője, lektora, ismertetőírója és legfőbb mozgatóereje egy másik blogban is csillogtatja rendkívüli fogalmazókészségét. Minden anime-kedvelőnek kötelezően ajánlott! (Főleg cosplayesekek!) Nézzetek be oda is!
 

Otaku mennyország

Remélem elnézitek ezt a kis reklámot. :)

-Ero-senpai-

 

Nurunuru.jpgEzúttal egy Bleach hentai doujinshi publikálása kerül terítékre! Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

Mayuri új találmányt fejleszt kis, és ehhez kellenek tesztalanyok. A kis találmány egyre nő, és veszélyezteti a 10 osztagot is, és minden elő embert, akiben van egy kis erotikus vágy. Hogyan küzdik le a kis szörnyeteget? Olvasd el és megtudhatod...

  A hentai tentacel elemeket tartalmaz, mivel a kis találmány egy csápos szörny, ezért aki nem szereti a tentacelt, az ne olvassa el ezt a hentait (felelősséget nem vállunk érte)

  A rajzolása jó, részletgazdag. Cenzúra van, néhol zavaró lehet, de néhol nem észrevehető. Nagyon jó az összhatás, hasonlít az eredeti karakterekre (főleg Mayuri aki nem szerepel meztelenül...)
  Aki szereti a tentacelt és az erőszakot annak ajánlom ezt a művet. Izgalmas és izgató egyszerre!
-Shouneko-

sakuraan.jpgMost ismét egy Naruto hentai doujinshi mangát publikálunk, de nemsoká más is jön.

Letöltés

Ismertető:

 A kis ninjatanoncok, nem csak ninjutsukat tanulnak, de mást is... Mi más is lehetne a tanagyag, mint a férfiak lefegyverzése egy bizonyoson módon? Persze nem mindenki vesz részt ezen, csak Hinata, Sakura és Ino, vagyis az osztály legjobb női tagjai. 
  A rajzolás jó, bár nem lehet összehasonlítani az eredetivel, mivel itt mindenki 10 évvel fiatalabb. A kislányok tényleg kicsik, a tanárok fiatalok, és diáknak is elmennének. Cenzúra van, néhol zavaró. Vannak olyan jelenetek, ahol a yuri jobban szerepet kap, így ott nem zavaró.
  Fontos, hogy amellett, hogy futanari, vagyis a női szereplőnek férfi nemiszerve van (ebben az esetben az oktatás céljából) amelett enyhén lolicon is, mert a kis Sakura, Ino, Hinata is szerepel benne. Ezért kérek mindenkit, hogy aki nem szereti az ilyen műfajú hentaikat, az ne olvassa el (felelősséget nem vállalunk) 
  Ezt leszámítva nagyon aranyos, érdekes, és jó. A szereplők jelleme is megmaradt, és mindenkinek ajánlom, aki egy új érdekességet szeretne látni. 
-Shouneko-

Hírek

2012.07.27. 13:56

 Mint láthatjátok, nem sikerült a havi bontást kivitelezni a technika ördögei miatt.  Sajnos azt még nem tudjuk, mikor sikerül majd újra publikálnunk, de szeretnénk minél előbb minél többet, hiszen sok-sok hentai várja már hogy ki legyen rakva. 

  Csak kitartás hamarosan érkeznek a hentaik... :P

Sakurasaku.jpgMa is újabb naruto hentaival kedveskedünk nektek!

Letöltés

Ismertető:

  A jó pap is holtig tanul, tartja a mondás, ami a ninjákra fokozottan igaz. Gyakorlás, edzés, tanulás... Sakura is most tanult egy új jutsut Tsunade-samától, amit gyakorlonia is kell. Persze rögtön nem mehet Sasukéhoz, így marad Naruto és a Bouchuu Jutsu...
 
  A manga pozitívuma, hogy látszik Jiraiya és Tsunade kapcsolata is, illetve Naruto árnyékklón technikája is izgalmas dolgokat rejt. 100 klón ad Sakurának gecifürdőt...
 
  A rajzolása kifogásolható, mert nem hasonlít az eredeti műhöz, ellenben színes minden oldal, ami sokat javít az egészen. A cenzura fehér téglalapokkal van jelezve, így néhol zavaró. 
 
  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Naruto mangát, és az érdekes akár tömeges szexet is. Jó minőségű, negatívuma pedig, csak a rajzolása.
 
-Shouneko-

Temarito.jpgMa is új mangát publikálunk nektek. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

  Ez egy Narutos DJ, amit Shikamaru és Temari két küldetés közötti kapcsolatát tárgyalja. De milyen kapcsolata lehet két ninjának, akik két különböző helyről jöttek? Az emberek ki tudják mondani az érzéseiket? Egy shinobi nem teszi, de főhőseink? Talán… ki tudja?

  A manga rajzolása egyszerűbb, nem annyira kidolgozott. Ami nagyon tetszetős, az Shikamaru apja: minden jellemvonását eltalálták. Ezzel szemben Temari külseje sokszor egyszerűbb és lényegesen különböző, mint amilyen a mangában is megjelenik. A háttér se lett kidolgozva, ami nem lenne annyira baj, ha nem Naruto DJ-ről lenne szó. A cenzúra nem zavaró, mivel csak egy vékonyabb vonalat jelent. Van, ahol nincs is, ahol pedig van ott nem sok vizet zavar.

  A mangához való hűsége többé-kevésbé megmaradt, de sokszor színesítik egy-egy poénnal. Személyes kedvencem: „fáradt vagyok, és a hátam is fáj” ahol egy vénember se panaszkodna szebben.

  A rajzolás egyszerűsége ellenére, nagyon jó olvasmány, ha nem is lesz a kedvenc, de egyszer mindenképpen érdemes elolvasni: főleg, mivel ritkább ez a párosítás. 

-Shouneko-

Hebi.JPGAz ígértekhez híven ma is kaptok egy Naruto doujinshit. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

Főszerepben a Hebi tagjai. Egy új küldetés közeleg, méghozzá Juugo gyilkos ösztönének megállítása. Mi is lehetne a legjobb fegyver, ha nem Karin... vagyis Karin teste. De nem csak Juugo vágyik egy női testre, hanem eddig börtönben lévő Suigetsu is.  Ketten pedig, többre képesek, mint bármelyik másik ninja.

  A rajzolása szépen kidolgozott, a naruto mangához hasonló. Nincs benne cenzúra, ami még tökéletesebbé teszi a hentait.

  Ajánlom mindenkinek, aki szereti a kis csapatot, még akkor is, ha Sasuke nem igazán aktív benne. Szép rajzolás, jó történet, vad szeretkezés, új pózok. Lehetne még ennél is jobb?

-Shouneko-

AyaSakura.jpgA hét tematikája tehát a Naruto! Szexi kunoichikre felkészülni, éééés rajt! Nekomataya hozza a tőle megszokott színvonalat ebben a kis történetben.

Letöltés

Ismertető:

  Maga a cím sokat elmond a történetből: Sai jobban meg akarja ismerni Sakurát, és egy pornóban olvasott módszerrel „hatástalanítja”. Ecset is megjelenik, mint segédeszköz, ami elég érdekesnek bizonyul. Személy szerint az a rész tetszett a legjobban.

  Másik érdekessége, hogy rávilágít a női gondolkodásra is. Hagyd abba jelentheti azt is hogy folytasd és hogy hagyd abba. Szegény Sainak nehéz ezt megérteni.

  A rajzolása pont jó: nem is egyszerű, de nem is túl kidolgozott. Hasonlít Kishimoto rajzaihoz. Cenzúra van, de nem annyira zavaró, főleg, mivel inkább erotikusabb.

  Nagyon érdekes manga, és mindenkinek ajánlom, aki egy kedves kis mangát szeretne olvasni. 

-Shouneko-

Érdemes lesz holnap is felnézni, hiszen egy új Naruto doujinshi vár majd titeket!

Fontos - A Cosplay Charity-ról

Címkék: beszámoló

2012.06.24. 09:36

Már olvashattatok az animebörzés cikkben a Cosplayer.hu eseményéről, a Cosplay Charity kitűzők gyártásáról. Most bővebben itt írnék le mindent, amit tudok róla, és remélem, hogy a többiek is adományozni fognak, mint ahogy én is tettem.
  Mi is ez a Cosplay Charity?
  Egy olyan szervezet, ami kitűzők eladásával segít különféle szervezeteknek. Elsőnek a Noé állatotthonon, de később lesznek más szervezetek is  (vagyis ha te nem szereted az állatokat, de mégis szeretnél majd adományozni, azt is lehet)
  Mennyibe kerül?
  Egy ilyen kitűző 500 Ft, ebből 400 Ft az adományozott félé (vagyis a 80%-a, ami nem is rossz szerintem)
  Egy átlagos kitűző 200-300 forint.
  Miért venném én meg ezt?
  Az adományozáson kívül a kitűzők jól is néznek ki, illetve nagy méretűek. Akik rajta vannak cosplayesek, azok segítettek az adományozás kivitelezésében. Illetve, aki megvett egy ilyen kitűzőt, fotó készül róla, és facebookon megnézhető, hogy te is segítettél.
  Nem szeretem a felhajtást. Biztos kell az a kép?
  A kép nem feltétlen kell, hogy rajta legyen az arcod. Ha nem szeretnél egy képet magadról, rakd a kezedbe, és úgy fotóznak le. 
  Hány fajta kitűző van?
  Egyenlőre 6 fajta, nagyon tetszetősek, később készül majd másfajta is. 
A kitűzőkről készült kép:
kituzok.jpg
  Hol vehetem meg a kitűzőket?
  Rendezvényeken, mint a Cosplayer Expo (vagy ha lesz még Animebörze, illetve Koi con), illetve Holdfény fantasy, Animeland, Sakurazaka, Gólem művek is. Bár egyenlőre nincs még fent a honlapukon, de ha fent lesz, minden bizonnyal előrendelhető is lesz (vagyis ha vidéki vagy, akkor is segíthetsz)
  Nem tetszenek a kitűzők, de szeretnék adományozni: mit tegyek?
  Akinek nem tetszenek a kitűzők, annak jó hírem van: a második körben lesznek újabbak is, így te is beszerezhetsz ilyet. Ha nem szeretnél kitűzőkkel bajlódni, inkább úgy gondolod, hogy te, mint állattartó tudsz adni bármit, ami a Noé állatotthonnak segítségére lenne, azt is szerettel várják. Itt gondolnak kutya és macskaeledelre, macskaalomra, madár eleség vagy más állatétel, gumikesztyű, kézfertőtlenítő, vagy bármi ami a Noé állatotthonnak a segítségére lehet. 
  Ha kutyatartó vagyok és állateledelem van, hova vihetem?
  Augusztus 18, a Cosplayer Expo a Millenárisban (ha valakinek többet mond a Holdfénycon, tudja, hogy kb ugyanaz lesz)
  A Cosplayer.hu-s lányok milyen rendezvényeken voltak kint eddig?
  Tudomásom szerint (ami nem jelent semmit :D) az animebörzén, ahol nem kevés (kb 30) kitűzőt vettek, illetve most Koi con & meeten, ahol a közös fotózáson mindenki kezében volt egy-egy. Ezután ezt meg is lehetett vásárolni (én is vettem egyet és örülök neki nagyon :D) 
  Több infót szeretnék, mit tegyek?
  A Cosplayer Exporól infó a: http://hungariandeviantmeet.deviantart.com/  és a cosplayer.hu-n lehet, illetve a facebook oldalukon. http://www.facebook.com/CosplayerCommunity  elvileg ezen az oldalon is találtok infót (gyakorlatilag most nézelődöm, és csak a cosplayversenyről kaptam infóket :D ) illetve van egy kis videó is, amit meg lehet tekinteni, és amint más helynek gyűjtenek, más videó is készülni fog. Link: http://www.youtube.com/watch?v=xrWGjG0_0Ys - cosplayer.hu video
  Én hallottam a Cosplayer Charity Gáláról is. Az mi?
  Ez a Cosplayer Expon lesz megrendezve, ennek a gyűjtésenek a kiteljesülése. Cosplayer Expon adakozhattok is (már fentebb kifejetettem, hogyan)
  Engem nem érdekel semmi, csak a szexi cosplayes csajok, mit tegyek?
  Vannak sokan, akik tényleg csak ezzel törődnek (sajnos) de nekik is ott van a Cosplayer Expo (a mondocon mellett)
  Ha valamit kihagytam, akkor tessék csak szólni. Ha valamit rosszul írtam, hiányosan, vagy csak hozzátennél (mert mondjuk két hét múlva több infód van) akkor írd meg nyugodtan a blogba is, vagy a 
zuzu92@citromail.hu mailcímre. Remélem tetszenek a képek a kitűzőkről, és ti is adományoztok majd. Nekem szívügyem ez, és pont ezért buzdítok mindenkit erre. Ha csak egy valaki is miattam vesz egyet, már sikeres voltam :) 
  Zárom soraimat, azt hiszem, már újat nem tudok mondani... Minden visszajelzést várok, ha valaki vett és megfordul a blogon, nyugodtan írjon :) 
 
-Shouneko-

Shouneko ismét egy animés rendezvényen járt, így most is megosztja élményeit!

A hentai fordítások publikálása jelenleg "mobilitási problémák" miatt szünetel, amint módunkban áll (feltehetőleg július eleje) gőzerővel folytatjuk és pár meglepetéssel is készülünk.

Jöjjön tehát a leírás:

Ez már nem az első ilyen rendezvény volt, hanem a harmadik. Előtte 2010-ben volt ilyen rendezvény, és reméljük, legközelebb nem 2014-ben lesz Koi con legközelebb. Maga a rendezvény ingyenes és a Margit szigeten rendezték meg.
  A helyszínnel voltak gondok, mivel az uszoda előtt hírdették meg, ezzel szemben a szökőkútnál volt a rendezvény. Itt jegyezném meg, hogy nem én voltam az egyetlen, aki eltévedt, és tök máshol kereste az animés társaságot. Én kb két órát kerestem őket, mire egy szőke srác útbaigazított. 
  Megérkezéskor egy csapat cosplayest, és néhány normális ruhában lévő animést láttam. Szervező sehol, de ez egyenlőre nem zavart, hiszen a fiúk megoldották a szórakozást: bemutatták, hogyan használják az ostort, ittak, lányokat vágtak bele a vízbe: a nap végére (majdnem) mindenki fürdött legalább egyszer a szökőkútban.
  A cosplayesek főleg a bleachből voltak, illetve narutoból, csak néhány kidolgozott CP-t láttam csak. Volt néhány macska is, na meg színes parókás lány (lehet, hogy cosplayeltek, és csak én nem vettem észre, akkor bocsi). Aki nem cosplayes volt, az álltalában lenge ruhában jött ki. Egy kis érdekesség: az egyik lány, bár rövidnadrágot viselt, így is (alulról) kilátszott a fél feneke... Na igen, szerintem ez túl lenge...
  Miután annyit vártam a nagy történésre, inkább Ecchi-chan után néztem. Nemsokára meg is találtam, Ecchi-kunnal. (becenevüket onnan kapták, hogy állandóan ecchiket néznek, és a nap bármelyik szakában tudnak vele fárasztani.) Miután megérkeztek, készült néhány kép rólunk, majd már jöttek is a szervezők: játék, játék, játék. Persze ők nem neveztek be (azt hiszem akkor világvége lett volna) én pedig, nem voltam túl bátor egy társat keresni, ezért én inkább csak fotóztam. 
  A játékok több vicces feladatot foglaltak magukba: volt olyan, ahol egyik csapattag a másikon volt, és a fenti csapattagnál egy pohár víz volt: akinek kevesebb löttyent ki, az nyert.Ezután következett a ceruza elkapás, ahol a kézfejre raktunk 6 ceruzát, majd feldobtuk, és aki ahányat elkapott annyi pont. Következő fordulóban labdát kellett elkapni pohárral, majd jött a karamella nyalás fóliáról (itt készült néhány vicces kép) és végezetül a lisztből halásztak ki cukorkákat. A verseny nagyon mókás volt, úgy is, hogy nem vettem részt benne, csak néző voltam. 
  Az eredményhirdetés után, aminek első helyezettje egy ingyen holdfénycon belépőt kapott, mindkét tag (itt két fős csapatok versenyeztek) a többiek pedig vizet, és némi rágcsálnivalót, egy közös fotóra álltak össze a versenyzők és náhány barátjuk. A fotók után egy körre mentem, lefotóztam azokat, akik csobbantak (akik nem, azok el voltak foglalva egy-két dologgal).
  Nagyjából ennyi volt a program része, aminek nagyon örültem, bár csalódtam is benne: rajz, cosplayverseny, kalligráfia, origami, és a gó, vagy az előadások is hiányztak (ugye ez volt meghirdetve) Ha ezt nem írják ki, talán máshogy készültem volna oda. De úgy érzem, nem volt felesleges idő, hiszen a verseny után megismerkedtem egy animefan fiúval (aki a versenyek közben a házörző szerepet végezte) és akivel egészen késő délutánig beszélgettünk egy szúros bokor mellett. 
  Aki csapattal jött, vagy ismerkedni szeretett volna, annak ez kitűnő rendezvény volt, akik félénkebbek voltak (Ecchi-kun és Ecchi-chan, akik a verseny alatt a szigeten sétálgattak, utána is keveset láttam őket, és együtt beszélgettek csak. Semmi fotó, semmi élmény számukra...)
  Zárszónak mondanám, hogy remélem, több ilyen rendezvény lesz, akár tóparton is, ahol fürödhetünk bűntetlenül, és azt is, hogy amikor legközelebb lesz, folytathatom az ismerkedést, és még több cosplayes, meg animefan lesz a rendezvényen. Következő alkalommal várlak téged is...
 
-Shouneko-

Animebörzén jártunk...

Címkék: beszámoló

2012.06.20. 14:26

azaz csak csapatunk egy tagja, de írt róla egy kis beszámolót, amit itt közzé is teszünk :) Jó olvasást hozzá!

  Június 16 nagy nap volt, hiszen sok rendezvényt érintett ez a meleg, szombati nap (többek között a Cosplay.hu partyt, a Múzeumok éjszakáját, és a Country fesztivált is) de a legújabb, ami Magyarországon először volt látható, az az Animebörze. 
  A börze nem 16-án kezdődött, hanem jóval előbb, amikor is meghirdette, hogy lesz, és írjunk bátra bármilyen ötletünk van. Ezután a honlap frissült, a workshopok listájával, és a programokkal. De ezt bárki megnézheti a honlapon, de miről is szólt ez a rendezvény?
  Főleg a workshopok népszerűsítéséről, ami jó volt, hiszen rengeteg apróságot (ékszereket, mobildíszeket) lehetett kapni viszonylag olcsón. Ami szembetűnő, hogy sok fancucc volt, illetve sokan árultak használt mangát (is) nagyon olcsón, a mondókról már nem is beszélve.
  Maga a rendezvény egy iskolában került megrendezésre, ahol hely szűkében (és látogató hiányban) is szenvedtek a szervezők. Két folyosószakasz volt megnyitva, plusz egy nagy aula, ahol voltak az árusok. Egyik folyosó végén DDR, ahol a megszokott kis csapatok táncoltak (nézeledők nevetgéltek) illetve volt egy kis rész, ahol a kártyások élvezhették a partikat. 
  Sajnos ezzel a programok animebörzén való része le is zárult, amit nagyon sajnálok. Talán ez az egy probléma volt (és remélem a szervezők okosabbak lesznek legközelebb), hogy semmi igazi program nem volt. Aki nem kártyás (ilyen jó sok ember van) és nem szeret DDR-ezni (azért ilyen embert is ismerek nem egyet) és még pénze is kevés volt (na ezt meg végképp) annak az animebörze maximum másokkal való ismerkedést jelentheti.
  Most, hogy ezen túl vagyunk az animebörze pozitívumait sorolnám fel még. Ilyen volt a meghirdetett sütitsütő verseny, ahol három süti közül került ki a nyertes (aki nem én voltam, de azért a sütimet szinte elsőnek fogyasztotta el a közönség :D) illetve a rajzverseny. Utóbbin több volt a versenyző, de aki résztvett, az is kapott a Művészellátó jóvoltából egy mini ajándékcsomagot (színkódokat, és egy mangarajzoláshoz használatos ceruzát) így üres kézzel a versenyzők nem mentek haza. 
  A másik apróbb, de számomra nagyon fontos esemény, hogy a Cosplayer.hu emberei csináltak úgynevezett Cosplay Charity kitűzőket, amiket az animés boltokban (Holdfényteam, Animeland, Sakurazaka, Gólem művek) már lehet kapni, illetve rendezvényeken (Mondocon még nem biztos, de Holdfénycon és Koi con-on is ott lesznek) és ahol egy kítűző megvásárlásával segítheted a Noé állatotthont. A kitűző 500 Ft, ebből 400 Ft-ot az állatotthon kap. A kitűzőkön cosplayesek képei vannak rajta, és ha több infót szeretnél, nézd meg a facebook oldalukat:http://www.facebook.com/CosplayerCommunity
Én mindenképpen szeretnék venni a Koi con-on is, meg Holdfénycon-on is, és remélem, hogy ez a kis ismertető többeket is erre inspirál majd. 
  Tehát így telt el az első Animebörze, kevés emberrel, de olcsó árakkal, programhiánnyal, de jótékonykodással, és versennyel. Aki szeretne még érdeklődni, annak ajánlom a www.animeborze.hu oldalt, ahol már megtalálható egy kérdőív is, ami kitöltésével te is segíthetsz egy jobb börze, és hogy Magyarországon is minél jobban terjedjen az animekultúra. 
  Remélem minden olvasó ott lesz a következő animebörzén, és láthatok néhány új, vagy régi arcot is. Ne feldjétek: a következő program Koi con & meet a Margitszigeten, szombaton. Belépés ingyenes, szóval oda is várok minnél több embert. Byebye
ui: szerintetek cosplayeljek arra is? XD
 
-Shouneko-