Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hirek.jpg

Mint észrevehettétek egy ideje nem volt publikálás az oldalon, sőt igazából életjelet sem adtam, hogy él-e még az oldal vagy sem. Ezért elnézéseteket kérem!

A szünet oka nem más, minthogy az oldal lektora és ismertetőírója, aki időnként beszerkesztési feladatokat is nagyszerűen ellátott, shouneko, akivel még az oldal indulásakor egy párt alkottunk: elhagyott. Bár jó kapcsolat maradt közöttünk ez után is, figyelmét most már más projektek is lekötik, ezért itt már nem képes teljes egészében kivenni a részét a munkából. Néhány fejezetet lektorálás után igaz, hogy kitehetnék, de itt jön a második probléma: A szakítás teljesen demotivált. Ő volt ugyanis az első barátnőm, rengeteg lány közül az egyetlen, aki szeretni tudott a külsőm ellenére is. Szinte teljesen elkedvtelenít és depresszív állapotba juttat az, ha olyan történeteket fordítok és szerkesztek, melynek középpontjában (lévén hentaik) olyan események állnak, melyeket többé sohasem élhetek át. Hiszen eljátszottam azt az egyetlen esélyemet, amit egy hozzám hasonló ronda ember kaphat az élettől. Szinte biztosra vehetem, hogy soha többé egy lány sem fog tudni szeretni. Éppen ezért, míg ténylegesen meg nem barátkozom az örök magány gondolatával nem fogok új hentaikat fordítani!

Azonban még így is még tehetek valamit az ügy érdekében. Mint már fentebb is írtam, vannak olyan régebbi fordításaim, amiket lektorálás és ismertető hiányában nem tettem ki, illetve olyan fordításaim is, amik még a kezdeti munkáim, és nem érték el az általam kitűzött minőséget. Ezeket szeretnétek, hogy kitegyem az oldalra? Illetve, hogy az eddig még AnimeAddicts.hu-ra fel nem töltött munkáim kerüljenek-e fel oda, szívesen néznétek-e ott online, vagy túl színvonaltalannak tartjátok-e őket?

Köszönöm, ha elolvastad, és azt is, ha esetleg megtisztelsz egy véleménnyel a továbbiakat illetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr615388807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfaheem (törölt) 2013.08.17. 20:00:18

Szomorú volt ezt olvasnom tőled, hiszen amit itt olvastam, mind nagyszerű fordítás volt. Bízom benne, hogy ez nem a vége, ne mondj le annak a lehetőségéről, hogy később még lehet (ha nem jobb) barátnőd. Ne csüggedj. Nekem van egy blogom ahol szintén ezekkel foglalkozom. Nem akarlak siettetni, de lehetőséged lenne (amennyiben szeretnél) csatlakozni hozzám (illetve +1 főhöz) szívesen várunk. Ha érdekel és lenne kedved nálunk folytatni, írj az atsushi@indamail.hu-ra

További minden jót kívánok!
Alfaheem

Byakko 2013.12.16. 22:25:17

Én Nem eröltetem a folytatást pedig jó lenne csak annyit kérek hogy az összes munkádat publikált nem publikált rakd fel valahova mert a régi munkáid a depositfile-on már nem elérhető

Köszi

Andusia 2014.01.02. 15:41:20

Ne add fel, ne legyél lehangolt emiatt és pláne ne legyél ilyen borúlátó a jövőre nézve! Nem a külső számít egy mélyebb kapcsolatnál, csak a felszíneseknél. Ráadásul sok "szép" embert is ismerek, akik magányosabbak, mint a kevésbé szépek. Kompenzáld mással a külső hibáidat, legyél életvidám, vicces, támogató, segítőkész, okos, millió dolog van, amivel felhívhatod magadra a figyelmet, és meglátod, kapásból lesznek kapcsolataid, nem is egy. Szóval ne legyél emiatt zárkózott, fel a fejjel!

Ami meg a kérdésedet illeti, én örülnék neki, ha feltöltenéd a nálunk még nem publikált munkáidat, és szerintem sokan örülnének neki, ha befejeznéd a félkészeket is.

Meg esetleg arra nem gondoltál, hogy amíg nincs barátnőd, addig mondjuk nem hentait, hanem más stílusú műveket fordítanál? Hidd el, sokat számít az, ha lekötöd magad egy hobbival.

Na de minden jót a továbbiakban és kívánom, hogy hamar újra megtaláld a boldogságot!
süti beállítások módosítása