Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Most egy rövidebb történetet teszünk ki, de kitartás, hamarosan ismételten megindul a gyakoribb mangakiadás.

 Letöltés

Ismertető:

Egy finom csók az alkalmas pillantban kellemes lehet, megnyugtató, tüzes vagy erotikus. De lehet egy csók miatt elélvezni? dehogy... de ha rásegítenek... Úgy már más a helyzet. A főszereplővel is ez a helyezt, aki egy csók miatt akár az egekben is érezheti magát, amit persze alkalmi partnere ki is használ...
A rajzolás szép, teljesen színes. A pasztellszínek miatt a romantikusság érzete jobban érvényesül, kellemes, lágy rajzok nagyon szépen hatnak. Cenzúra bár van, de sok helyen nem látható, vagy alig észrevehető, emiatt nem is probléma az olvasásnál.
Mindenkinek ajánlom, aki egy érzelmesebb, romantikusabb hentait szeretne olvasni, és azoknak is, akik a színes vagy éppen a cenzúramentes műveket preferálják.
 

-Shouneko- 

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr634573730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása