Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Ez a manga egy újabb folytatásos történet, ezúttal O.Ri-tól. A mangakáról tudni érdemes, hogy eléggé minimalista stílusban rajzol, tehát a képek nem túl részletgazdagak.

Letöltés

A manga ismertetője:

  Gondolkodtál már azon, milyen lenne az életed egy bejárónővel? Könnyű és házimunkamentes? Vagy kellemes teázásokkal teli? De egy szobalány mást is tud adni… Főleg a Maid club szobalányai. Széleskörű kínálatukhoz tartozik a feszültség levezetése is, különféle módszerekkel. A lényeg: tudjanak szolgálni.

  Persze szép is lenne, ha ilyen könnyű dolga lenne minden férfinak, aki szobalányt fogad. A lányok nem akarnak dolgozni, vagy éppen túl sokat is, esetleg inkább a gazdájuk munkájában segítenének. Miért is lenne egy szobalány szófogadó, és segítőkész mindig, hiszen az olyan unalmas…

  A manga érdekessége, hogy nem egy szimpla szobalány-mester kapcsolatokat láthatunk, hanem egészen mást is. Sokszor a lányok irányítnak, akár engedéllyel, akár anélkül. A szerepek cserélődnek, és minden történetben, más-más szerepben láthatjuk a szobalányokat és mestereiket is.

  A rajzolása egyszerű, és néha zavaró is lehet, hogy minden fejezetben ugyanúgy, vagy legalábbis nagyon hasonlóan néznek ki a férfiak. A szobalányok ruhái is hasonlóak, bár abban vannak több-kevesebb változások is, amik üdítően hatnak a manga olvasása közben. Az egyszerű rajzolás miatt nem feltűnő a cenzúra, és nem is jelenik meg sokszor, mivel kevésszer látszik nemi szerv is.

  Az érdekessége és személyes észrevételem, hogy a szobalányruha enyhén nekomimi külsőt kölcsönöz: itt gondolok a fejdíszre, ami cicafülként hathat, illetve a szobalányok jellemére is: saját akaratukat követik.

  A manga inkább erotikus, és kellemes, üde olvasmány esténként, viszont kellemes és szórakozatót is egyben. Fantázia is van benne bőven, érdekesség is. Remélem, sokak olvassák majd örömmel.

A fejezetről:

Egy kedves, ámde butácska részmunkaidős fiatal fiút találja meg első szobalányunk: Aihara Makato. A szobalányunk nagyon szeretne munkát találni, és a mangából kiderül, hogy mennyire is nagy a rábeszélőképessége. Jó olvasást hozzá. 

-Shouneko-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr614459724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása