Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mai második manga egy One-shot Fujiyától. Jó olvasást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

   Lehet e komoly versengés férfi és nő között? És van e olyan nő, aki jobban harcol, mint egy férfi? Hanna erősebb Kuroh-nál, ezért a férfi mindenáron le akarja győzni. A történet kezdetén éppen a 200 csatájuk következik, eddig mindegyik Hanna nyerte, amikor Kuroh rájön ellenfele gyengepontjára: nem bírja a perverzséget. Így ki fog nyerni? Elég ez ahhoz, hogy 199 csata után most nyerjen?

  A manga nagyon szépen kidolgozott. Külön érdekessége, hogy a harci jelenetekben tényleg reálisan ábrázolják a mozdulatokat. Néha, mintha az oldal elevenedne meg. Cenzúra van, de sok helyen el is hagyták. Azok a részek, ahol jelen van, nem zavaró.

  Harc-szex-szerelem. Milyen távol, és mégis milyen közel állnak egymáshoz… Mind a három cselekvésre lesz példa a mangában. És mitől lehetne jobb egy hentai ha nem ettől? 

-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr574458523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása