Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 A mai második mangának Sabashi Renya egyik művét választottuk. Jó olvasást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

  Iskolai munka nem mindig érdekes, főleg ha úszás helyett az embernek csak medencét kell tisztítania. A sok diák persze, inkább lóg, mint hogy dolgozzon, ezért főhőseinknek van elég idejük mással is foglalkozni. Egymás heccelése? Vicces… Riót, a fürdőruhást csajt eláztatni? Még az is… De egy kis erőszak és egy köbméter víz, csak hogy felizguljon? Nos mindenki döntse el maga…

  A történet maga a medencetakarítás körül forog, és a nyílt téren való szexről. Mennyire izgalmas is, amikor a nyílt téren valaki úgy szopat, hogy közben a tanárával beszélget… Izgalmassá lehet tenni minden helyzetet, csak a módszert kell tudni.

  A rajzolása átlagos, szépen kidolgozott. A cenzúra vonalas, enyhén zavaró, de a nemi szervekről hamar elvonja a figyelmet a víz mennyisége, és Rió melle.

  Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretne egy érdekesebb mangát olvasni, viszont a romantikát kedvelőknek nem éppen ez lesz a legjobb mű. 

-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr14386711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása