Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Elkezdjük publikálni egyik első, nagyobb projektünket. Fejezetenként fognak majd kikerülni az új részek Fuuga Teacher and Student című kötetéből. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés

Ismertető:

1. fejezet

  Sok fiatal fiú tudja, hogy egy meleg nyári napon, mennyire jó is, ha a fiatal tanárnő bejön miniszoknyában, átlátszó pólóban, akár bugyi nélkül. A főszereplő: Mai tanárnő, egy olyan jó hölgy, akitől ez szinte már elvárható. Na de mit tesz akkor a diák, ha a szexi tanárnő hozzá akar költözni? Nishimoto, egy gazdag család fia, aki a városban lakik egyedül, egy hatalmas házban. Mikor a tanárnője megkéri, hadd szálljon meg nála, a fiúnak fenekestől felfordul az élete.

  Milyen egy tanárnővel lakni? Szigorban lenne a fiú? Vagy a tanárnő végezné a házimunkát az ott lakásért cserébe? Vagy olyan lenne, mint egy háziállat, aki evés után alszik, és nem segít semmiben? Nishimotonak ezután milyen lesz az élete?

A sorozatról:

  A rajzolása nagyon jó, szépen kidolgozott. Minden szereplőnek külön egyénisége van, és ehhez idomuló külseje is. A cenzúra vonalas, néhol zavaró, de ennek ellenére is nagyon jó és mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a művet. 

-Shouneko-

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr704380935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása