Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Ez a One-shot Bosshi Mizugi Kanoyjo című kötetében jelent meg, annak a 7. fejezete. De mivel az egész kötet rövid történeteket tartalmaz, amik nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz, így önmagában is élvezhető.

Letöltés

Ismertető:

Egy forró napon mi lenne jobb, mint hűs fürdő? Ha mellé egy csinos lány fürdet le minket. Ebből a mangából tudhatjuk meg, mi az a mellszivacs, vagy hogy hogyan lehet egy mini fürdőben „kellemesen” elhelyezkedni. Na meg hogy mit élveznek a nők a legjobban…

  A rajzolása jó, kellemes olvasni, a buborékok sokszor a környezethez idomul, például a vízhez. A cenzúra enyhén zavaró, de sokszor olyan, mintha egy gőzfelhő takarná el a nemi szerveket.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen fantáziadús, és kellemes olvasmány mindenkorra.

-Shouneko-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr514374234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfaheem (törölt) 2012.04.10. 12:53:12

Nagyon tetszett ez a rövid kis történet! Igaz, hogy szivesen elolvastam volna belőle még (jó pár) oldalt. Valóban jó volt a rajzolása és a cenzúra ellenére is élvezhető.
süti beállítások módosítása