Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

manga.jpg

USAGI00.JPGTovább folytatjuk a mai publikálást, bár egy kicsit megkésve, de terveink szerint nem ez az utolsó ma kitett mangánk. A történet egy ismertebb sztori feldolgozása, de a részletesebb bemutató lejjebb található. 

Ismertető:

Mindenki ismeri a Piroska, és a farkas mesét: Piroska az erdőben útnak indul, találkozik a farkassal stb. stb., De mi van akkor, ha a farkas helyett egy kanos nyulat talál Piroska? És mit fog tenni szegény, hogy elérjen a nagymama házába?

  A rajzolás jó, egy kicsit meseszerű, de pont ezért olyan kellemes. A mű teljes egésze színes, így még jobban kijön Piroska vad színe, és az erdő világa. A cenzúra ez esetben néhol zavaró, főként Piroskánál, de a nyuszi nemi szervénél szinte észre se lehet venni.

  Ajánlom mindenkinek, aki egy vicces mesés hentait akar látni. A buktatója ellenben pont ez, hogy inkább paródia, és aki egy komoly hentait szeretne látni, annak inkább mást ajánlanék. 

-Shouneko-

Depositfiles | Data.hu | Rapidshare | Hotfile

Online olvasás az AnimeAddicts-on

Usagi_montazs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yumero.blog.hu/api/trackback/id/tr704371886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása